Indlæg

Indlæg og Såler
Vi bestræber os på at give dig det bedste resultat, og derfor har vi indgået samarbejde  med franske Sidas – Your Foot Company. Dette betyder, at vi har mulighed for at tilbyde dig nogle kvalitetssåler, som giver dig og dine fødder de bedste muligheder. 

Vi er garanter for kvalitet og tager gerne dig i hånden, således vi finder den optimale løsning for dig. Derfor tilbyder vi en mulighed for et gratis tjek af dine fødder og fodform. 

Typisk tager det konsultationen op til 30 min.  Dit fodaftryk vil blive afsat på vores specialmaskine, og vil danne udgangspunkt i vores snak omkring dine fødder og dine problemstillinger.

Vi forhandler 3 typer standardsåler alt efter din fodtype.

Husk nu… at det er en selvfølgelighed hos os, at vi giver dig gode råd og inspiration til øvelsesvalg, hvis dette skulle være relevant.

Speciallavede såler
Vi har også mulighed for at lave en formstøbt sål til dig. Dette er en mere kompliceret proces, hvor vi tager afstøbning af din fod. Herefter aflaster eller korrigerer vi din fod via sålen. 

Vores speciallavede såler er som udgangspunkt dynamiske. Dette vil sige, at de fremmer muskelaktivitet og dit naturlige gangmønster. Dette er især vigtigt i forhold til knæ- og hofteproblematikker. 

Undersøgelse 0 kr.
Book tid hos vores speciale-ansvarlige fysioterapeut Morten Raun Olsen, for en gratis konsultation. 

Standard sål 300 kr.
Vælg mellem low, medium eller high.

Speciallavet sål 1500 kr.
Inklusiv optimal såltype, fysioterapeutisk rådgivning og analyse. ca. 90 min. 
Mulighed for gratis opfølgning og tilpasning af sål.