GLA:D Træning

Knæ- og hoftetræning

GLA:D = Godt Liv med Artrose i Danmark

Ved uddannelse og træning har du mulighed for at forbedre din funktion og reducere din smerte i dit knæ eller din hofte.

GLA:D® er oprettet af Ewa Roos, som er professor i muskuloskeletal funktion og fysioterapi (FoF) ved Syddansk Universitet, og lektor Søren Thorgaard Skou fra FoF og Næstved-Slagelse-Ringsted Sygehuse. Metoden anvendes nu overalt i landet og støttes af Gigtforeningen.

Mere end 33200 patienter har indtil idag påbegyndt GLA:D®-træning. Heraf har 21170 fulgt træningen i mindst tre måneder (tallene opdateres løbende).

Der er stor tilfredshed med resultaterne:

 

Rygtræning

GLA:D® Ryg er et nyt behandlingstilbud til patienter med langvarige eller tilbagevendende rygsmerter, der påvirker hverdagen negativt. Tilbuddet er udviklet af forskere og behandlere på SDU.  Programmet følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling af patienter med rygsmerter og bygger på principper for hjælp-til-selvhjælp på samme måde som GLA:D® for patienter med knæ- og hoftesmerter.

Vi er en officiel GLA:D enhed

Træn smerterne væk

Henvisning

Læger kan henvise til GLA:D eller du kan selv tage kontakt til en GLA:D-enhed. Find en GLA:D-enhed vha. kortet eller ved at søge på vejnavn eller by. Kontakt en GLA:D-terapeut for information om priser og tidspunkt for opstart af forløb.s (kerning).